Weekend favorieten

Weekend favorieten: een beetje herhaling

pioenen op een vaas

We zijn in juli aangekomen. Ik was geneigd te denken dat we nu over de helft van het jaar zijn. Maar Wiki denkt daar anders over: “1 juli hoort nog bij de eerste helft van het jaar. Een “gewoon” jaar van 365 dagen is precies half voorbij op 2 juli om 12 uur ’s middags.”

Wat je wilt doen met dit weetje is aan jou! Ik vind het leuk om te delen.

Juli de maand waarin voor steeds meer mensen vakanties beginnen. De mijne begint pas eind juli en heb ik twee weekjes vrij. Ik merk dat ik er met de week meer naar toe leef. Zowel naar mijn eigen vakantie alsook dat er straks in mijn werk een rustiger ritme komt. Genoeg dingen te doen, daar niet van, maar het is fijn om gas terug te kunnen nemen.

Ook in mijn privé agenda maak ik keuzes. Dat krijg ik prima uitgelegd en eigenlijk merk ik bij iedereen hetzelfde gevoel. Dat niet alles lukt of kan, hoe graag we elkaar als vrienden of familie willen zien. Het is wat het is. Loslaten heet dat en vind ik op veel momenten lastig. Ik heb met mezelf afgesproken om dit weekend echt los te laten en te doen waar ik op welk moment dan ook zin in heb.

Vandaag ga ik dan ook een beetje op herhaling in deze editie van Weekend favorieten. Je vindt hieronder een selectie van eerdere favorieten. En toch ook een paar nieuwe want tja, ik kon het toch niet helemaal laten!

Hier zijn de Weekend favorieten

11 tips die je helpen je werk goed af te ronden voor je vakantie.

Vaatwassertje blinkie schoon, zo doe je het.

Hier zijn alvast tips over hoe je je (terras)planten goed houdt tijdens je vakantie.

10 avocado-combinaties voor op je boterham.

Nu te zien in het Groninger Museum: The Rolling Stones – Unzipped.

Ik ben weg van deze app en gebruik het bijna dagelijks.

5 lessen uit het verhaal over de Mexicaanse visser.

Perfecte muziek voor een low-key weekend.

15 simpele ideeën om te starten met ontspullen.

Prioriteit aan jezelf: hier zijn tips.

Dit verandert er vandaag voor je portemonnee.

Weekend Project 333 voor een opgeruimde kledingkast.

Er is geen enkele noodzaak om deze te maken maar lekker is het wel!

Offline hobby’s zijn goed voor je. 

Ik blijf erbij: deze kastjes maken de wereld leuker en mooier.

Op herhaling: zomerbingo.

Elke keer als ik deze documentaire over belangrijke dingen zie, zet het me weer aan tot nadenken.

quote van Brene Brown in het Engels.

In herhaling zit vaak de kracht. Zelf vind ik het prettig om bepaalde dingen opnieuw te lezen of onder de aandacht te krijgen. Misschien ervaar jij dat ook? Hoe dan ook, ik hoop dat je deze mix van eerdere en nieuwe favorieten hebt kunnen waarderen. Als je denkt dat een vriend(in) het ook kan inspireren, deel het dan via de sociale share buttons onder aan het artikel. Prettig weekend!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.