Leefstijl Minimalisme

Dit is mijn winter capsule wardrobe 2023

winter capsule wardrobe 2023

We zijn 1 januari voorbij, dat is ook de wisseldatum van de minimalistische kledinguitdaging Project 333 van Courtney Carver. In dit artikel deel ik mijn keuze voor de winter capsule wardrobe 2023.

Ik schreef afgelopen weekend al in dit artikel dat ik in deze week een post zou plaatsen over mijn nieuwe capsule wardrobe. Het was ook hoog tijd om mijn kleding weer bij langs te lopen want de 35 items uit de herfstgarderobe liep uiteindelijk op tot boven de 40 door een aantal nieuwe aankopen. Hoog tijd om te sorteren en een mooie nieuwe capsule wardrobe voor de winter van 2023 samen te stellen.

Deze 33 items kies ik voor mijn winter capsule wardrobe 2023

Kleding (21 items)

1. Rood leren jasje

2. Blauwe blazer

3. Beige spijkerjasje

4. Blauw lang vest

5. Bruin lang vest

6. Blauw t-shirt

7. Petrol t-shirt

8. Bordeauxrood t-shirt

9. Offwhite t-shirt met lange mouwen

10. Offwhite blouse

11. Groene blouse (met print en pofmouwtje)

12. Taupe blouse

13. Blauwe blouse met print (second hand score)

14. Jurk (camel en van suede, nieuw!)

15. Groene tuniek

16. Blauwe trui

17. Petrol trui (ik noem dit mijn knuffeltrui omdat deze zo zacht is)

18. Jumpsuit

19. Bruine broek

20. Jeans

21. Blauwe (nette)broek

Schoenen (3 items)

22. Sneakers wit

23. Bruine booties

24. Enkellaarsjes met hak

Buitenkleding (4 items)

25. Winterjas (halverwege te verruilen voor mijn tussenjas)

26. Sjaal

27. Muts

28. Handschoenen

29. Donsjack

Accessoires (5 items)

30. Oorbellen

31. Sjaal met print (en daardoor op meerdere manieren te dragen)

32. Osprey rugzak

33. Keecie handtas

Ik vind het zelf leuk om te zien hoe andere mensen hun capsule wardrobe samenstellen. Daarom deel ik steeds de mijne, ik hoop dat je dat leuk vindt. En voor als je je afvraagt: “Waarom zou je dit doen? 33 items voor 3 maanden kiezen?” Dit is mijn antwoord daarop.

Comments (1)

  • Ik moet me toch eens verdiepen in die capsule wardrobes. Eigenlijk geef ik niets/heel erg weinig om kledij en hangt er winter en zomer hetzelfde in mijn kast. Sowieso een beperkt aanbod, maar misschien is het wel tijd voor wat leuke seizoensaccenten.

    Beantwoorden

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.