Weekend favorieten

Weekend favorieten: relax tv, kersthit & een simpel hallo

Helleborus in pot

Hallo, hoe gaat het met je? Zei je misschien vanmorgen net als ik: “Hoera, het is weekend!”

Mijn afgelopen week zat vol leuke activiteiten. Echt zo’n week dat past bij deze maand. Daarom is het fijn om dit weekend in een kalmer tempo door te kunnen brengen. December is een maand waarin veel van ons gevraagd wordt: alles schreeuwt kerst: van borrels, markten, menu’s tot aan je huis en tuin versieren.

Maar je hoeft niet in alles mee te gaan. Ik doe dat ook niet meer. Op het werk ligt een lijstje met dingen die ik dit jaar nog wil afronden. Daar komt niets meer bij en af = af. Privé raakt mijn agenda leger. Blanco pagina’s die zich mogen vullen maar niets hoeft. Ik schakel graag nu over naar een rustiger tempo.

Daarom is het fijn om nu twee dagen om lekker thuis door te kunnen brengen. Tijd om mijn huis een beetje kerstgevoel te geven, lui te mogen zijn, op de bank met thee en een goed boek, een wandeling te maken of een feelgood (kerst)film kijken. En nu zit ik aan mijn eettafel met fijne liedjes op de achtergrond, een zelfgemaakte cappuccino en schrijf ik deze weekend favorieten. Ik vind dat klein genieten en dat gun ik jou ook.

Hier zijn de Weekend favorieten

Dit is het effect van een simpel ‘Hallo, hoe gaat het’ berichtje.

Toe aan rust? Hier zijn 10 rustgevende activiteiten om te overwegen.

Relax tv en morgen terug van weg geweest.

Ik had beloofd deze lijst met je te delen.

Suggesties over hoe je je al kunt voorbereiden op het nieuwe jaar.

Alternatieve artiesten willen nu wel een kersthit volgens Trouw (en dit is er eentje).

Dit verhaal luisterde ik deze week (en het resoneerde).

Leuk om te doen: een plaat aanvragen voor dit goede doel (#seriousrequest).

Deze hack had ik zelf niet kunnen verzinnen.

Jummie!

En nog een kerstmarkt tip voor komende week.

quote van Alan Yuen over een vriendelijk hart

Ik wens je een ontspannen weekend en gun jezelf op z’n minst een activiteit waar je blij van wordt. Vind je deze Weekend favorieten leuk? En denk je dat een vriend(in) het ook kan waarderen of inspireren, deel het gerust via de sociale share buttons onder aan het artikel. 

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.