Weekend favorieten

Weekend favorieten: zomerbudget, hangen & een deken

wilde bloemen in de berm

Ik val gelijk met de deur in huis. Dit is de laatste Weekend favorieten voor de zomer. Wie de editie van twee weken geleden heeft gelezen, weet dat mijn wereld volop in beweging is. In de komende tijd betekent dat heel veel veranderingen: van vertrouwde paden af om nieuwe wegen te ontdekken.

Juli en augustus heb ik nodig om me daar (verder) op voor te bereiden.
Terwijl ik dat doe, kun je natuurlijk zo vaak terugkomen naar mijn online wereld. In de komende tijd zal ik minder online zijn, maar ik zorg wel dat er geregeld iets nieuws te lezen is!

Nu wordt het tijd om naar de Weekend favorieten te gaan. Ik hoop dat je ze met plezier doorneemt. Met onder andere opruimtips (heb ik zelf ook nodig!), zomerse salades, muziek voor bij de barbecue en bespaartips voor de zomer.

Hier zijn de Weekend favorieten

Ik geef je dit cadeautje opnieuw!

Dit ga ik deze zomer doen.

Voor als je niet weet wat te lezen.

20 x zomerse salades (plus nog 6 extra als bonus).

Je kledingkast opruimen, hier is een begin.

Ontspannen hangen (een van mijn favoriete bezigheden in de zomer).

Na lang nadenken heb ik deze deken gekocht (nu na een paar dagen al enthousiast).

19 tips voor een topzomer on a budget.

Zoek je goede muziek voor tijdens je barbecue-avond? Hier is het.

Ook lekker!

Ik houd van dit idee.

Niet vergeten!

Ik hoop dat je plezier hebt beleefd aan deze editie van de weekend favorieten. Als je denkt dat een vriend(in) het ook kan waarderen of inspireren, deel het gerust via de sociale share buttons onder aan het artikel. Geniet van de zon!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.