Weekend favorieten

Weekend favorieten: zomervibes, winnen & meer!

bloeiende clematis 'Van Gogh'

Het zomerse weertje wakkerde begin deze week de eerste zomervibes aan. Maar toen ik gisteren en de dag daarvoor flink natregende, was dat gevoel ook weer wat vervlogen. In ieder geval zorgden de buien wel voor een volle regenton (broodnodig!) en hoefde de tuinslang niet nog eens te worden uitgerold.

Het groeit en bloeit in de tuin. En dat vind ik een van de mooiste dingen in deze tijd van het jaar. Ik kan daar van genieten. De klimroos die ik vorig jaar plantte zit vol knoppen, dat belooft wat! De roos op stam draag al een eerste bloem. De alliums stelen nu de show, nu de tulpen klaar zijn. De beukenhaag tiert weelderig, en ligt er een lichte snoeiklus op me te wachten dit weekend. Maar hopelijk ook een paar uurtjes luieren en lezen in de hangmat.

Hier zijn de Weekend favorieten

Het wordt tijd om naar ons lichaam te luisteren en niet altijd maar met ons hoofd bezig zijn.

Hoofd leeg maken? Dit helpt (ook).

Jammie!

Voor als je het gemist hebt: deze boeken las ik vorige maand, nu lees ik dit boek.

Fruit & Fresia is een van de nieuwste aanwinsten in het assortiment van Bbirds (en lijkt mij fijn).

Dichtbij huis valt nog zoveel te ontdekken, voor mij is dat bijvoorbeeld dit.

Nu favoriet in mijn tuin zijn deze beauty’s.

Muziek voor nu en voor de eerste zomervibes.

Hier zijn alvast tips over hoe je je (terras)planten goed houdt tijdens je vakantie.

20 x de leukste hotspots in mijn stad (ik heb nog meer te ontdekken!)

Vorig jaar rond deze tijd schreef ik dit.

Gezonde tussendoortjes voor ontspanning en voor een energieboost.

Dit blijft nodig en dit ook.

Ik zocht een quote voor zomervibes maar in plaats daarvan vond ik deze op Pinterest die ik gewoon wil delen (plus dit blog wat ik daarbij op het spoor kwam).

quote over loslaten en vertrouwen in de toekomst in editie Weekend Favorieten over o.a. zomervibes

Ik hoop dat je met plezier de weekend favorieten hebt doorgenomen. Als je denkt dat een vriend(in) het ook kan waarderen of inspireren, deel het dan via de sociale share buttons onder aan het artikel.
Ik wens je een blij weekend!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.