Weekend favorieten

Weekend favorieten: minder telefoon, gedichten & kijkplezier

krokussen in de knop

Welkom op deze zaterdag! Het is alweer het 3e weekend van januari. De maand is voorbij en het voelt een beetje alsof het door de vingers is geglipt. Nog 10 dagen en dan springen we naar februari en zo schuiven we langzaamaan op naar het voorjaar.

In mijn tuin bloeien al de eerste krokussen en ook andere voorjaarsbloeiers laten hun neuzen al een beetje zien. Valt het jou ook op dat de dagen lengen? Dat geeft mij een fijn gevoel. Een lichtpuntje in een week die gevuld was met gewoon werk, naar de kapper (hoera!), Blue Monday, ongoing corona en andere (heftige) nieuwszaken.
Reikhalzend kijk ik uit naar kleur in de tuin, warmere temperaturen en wat al niet meer.

Maar dat komt vanzelf en nu is nu.

En nu door naar de Weekend favorieten

Wil je minder tijd doorbrengen op je telefoon lees dan dit artikel.

9 redenen waarom je echt koud zou moeten douchen.

De beste koop is de koop die je niet doet.

Dichtgedachten, een voor elke dag (ze zijn mooi).

Een lijst met Scandi thrillers die dit jaar verschijnen (en hoera, er komt toch een 4e deel in de Doggerlandserie).

Weekend = comfortfood

Nieuw op mijn bucketlist (die ik nog altijd eens wil uitschrijven).

Chill mode: on

Met deze serie vermaak ik me al weken en ook dit weekend!

Volgend weekend kun je dit doen.

Onderstaande quote kwam ik tegen bij het gebruik van de app Insight timer voor mijn meditatiemomenten.
Ik schreef het op om niet te vergeten en ik heb deze voor dit blog in een mooi jasje gestoken.

quote over elke berg leidt een pad

Ik wens je een goed weekend. Heb plezier in de dingen die je gaat doen en blijf gezond!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.