Weekend favorieten

Weekend favorieten: uitstellen, sparen en voedseltrends

Het is je gelukt! Je bent de eerste week van januari doorgekomen.

Ik wens je een gezond, liefdevol en gelukkig nieuwjaar!

De kop van 2022 is eraf. Misschien heb je nog genoten van een week vakantie of ben je al weer aan de slag gegaan. Ik had nog een weekje half om half. Drie dagen vrij en twee dagen werken. Precies goed voor deze week! Ook precies goed is, dat er nog niet te veel dingen op mijn to-do-lijst of in mijn agenda staan. Ik vind het altijd fijn om een nieuw jaar rustig te beginnen. Het is niet dat er dat ik nog geen afspraken heb staan, alleen zijn het er nog niet veel. En de plannen en doelen voor 2022 zijn ook nog niet vastomlijnd, dat komt vanzelf.

Wat wel staat, is deze eerste editie van de Weekend favorieten 2022!

Hier zijn de weekend favorieten

Een lijstje om het jaar mee te beginnen.

We hebben allemaal wel eens last van uitstelgedrag.

10 winterwandelingen met horeca to go.

Weekend project: winterbloemen inlijsten.

7 x vegetarische recepten onder de 30 minuten.

Aan het eind van de maand een vollere spaarrekening met bingo sparen!

Dit album is zo lekker om naar te luisteren (en de clips bij de muziek zijn geweldig, kijk maar).

Dit jaar zijn dit de voedseltrends.

Ik lees nu dit boek.

weekend favorieten quote niet te veel doen

Ik wens je een mooi weekend!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.