Weekend favorieten

Weekend favorieten: stretchen, comfortfood & disco hits

silhouet van boom met ochtendrood in de lucht

Het leven is goed.

Toen ik gisteravond op de terugweg naar huis in de warme auto luisterend naar Stavermans disco was die gedachte er ineens. Ik kwam bij mijn moeder vandaan. We hebben samen gegeten en spelletjes gedaan. Daar houden we heel erg van. Het was een gezellige start van mijn weekend. Ik weet niet of je het herkent, maar in de auto kun je soms zo fijn nadenken over van alles en nog wat. En ik dacht aan het weekend voor me….

Zo ga ik met vriendin W. een boswandeling maken. Dat stond vorige week al op de planning maar toen had ik een fikse verkoudheid met keelpijn. Ik vond het verstandiger om een ritje naar de teststraat te maken en thuis te blijven in afwachting van de uitslag. Die was negatief. Nu dus samen op pad, om onze mood te boosten want daar zijn we aan toe.

De lichtjes bij de huizen gleden aan me voorbij, de maan verlichtte de hemel. Er kwamen nieuwe blije gedachten op. Aan het leuke uitstapje naar Amsterdam eind volgende week, en dus een korte werkweek. En het uitzicht op een extra lange kerstvakantie, dat is het kerstcadeau aan mezelf! En toen draaide ik al weer mijn vertrouwde straat in. Bijna thuis en dacht ik aan mijn warme huis en aan op de bank hangen met mijn lief. Ja, het leven is gewoon goed, ondanks alle toestanden in de wereld (het C-woord inbegrepen).

Nu is het tijd voor de weekend favorieten. Met onder andere 3 kijktips voor nu en straks, bureaustretches, crumble recepten, disco hits en de leukste adventskalender om cadeau te geven.

Hier zijn alle favorieten

Kijk dit eerst voordat je je laat verleiden door Black Friday. Of weersta jij de verleiding?

Vanmiddag wandel ik hier.

De leukste adventskalender voor in je mailbox is deze. Ik kijk nu al uit naar de eerste.

10 bureaustretches voor tijdens het (thuis)werken.

Weekenbaksels: 5 lekkere crumbles.

Om dit filmpje moet ik heel hard lachen.

Minder & anders: over minimalistisch Sinterklaas vieren en tips voor een duurzame december.

Een artikel over feelgood boeken, en waarom we daar altijd toch een beetje raar over doen (en dat is niet nodig).

Comfortfood uit de eigen stoofpan.

Voor de fans van Undercover: morgen start seizoen 3.

Deze serie op NPO is gisteren gestart en voelt nu als een nieuwe favoriet (dit weekend kijk ik aflevering 1 terug).

En van deze aankondiging ging mijn hart sneller kloppen.

Als je disco aan je weekend wil toevoegen, dan heb je deze afspeellijst nodig.

quote over geluk in blog weekend favorieten over o.a. crumbles, disco hits

Ik wens je een kalm weekend en pas goed op jezelf. Tot de volgende!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.