Weekend favorieten

Weekend favorieten: Deense serie, 24x ontspannen & sokken

koeien Nederland dijk

Op ieder moment kun je opnieuw beginnen.

Je kent het vast wel. Dat je ergens aan begint, en dat je het niet afmaakt. Niet omdat je het niet wilt, maar de dingen lopen anders. Er zijn andere zaken die je aandacht vragen, of je gunt je er de tijd meer voor. Of omdat je een pauze had ingelast, die nog steeds voortduurt. Maar toch is het dat het nog altijd wat aan je knaagt. Dat het niet zo is geworden of gelopen zoals je het wilde.

Ik ken dat.

Een aantal jaren geleden zijn we gestart met het lopen van het Friese Woudenpad. In 2017 liepen we voor het laatst en voltooiden daarmee de eerste etappe. Een LAW lopen, staat nog altijd op mijn lijstje. Ik speel met de gedachte om een ander pad alleen te lopen. Maar tja, ons avontuur op het Friese Woudenpad… Dat we daar niet verder in komen, houdt me toch nog wel eens bezig. Bijvoorbeeld als ik het routeboekje weer in de kast zag liggen. Uiteindelijk heb ik het uit het zicht gelegd (is ook niet de oplossing).

Per toeval werd de LAW in de afgelopen dagen ter sprake. En we hebben besloten de paden weer op te gaan. Vandaag trekken we erop uit, van Ee naar Damwâldster Reedstje. Gewoon een kwestie van opnieuw beginnen en verder gaan.

En het mooie is, dat kan met alles!

En nu door naar de Weekend favorieten

Reizen kan ook op deze manier.

24 oefeningen om te ontspannen.

Hier zijn 10 dingen die toevoegen aan een eenvoudig leven (en dat zijn geen spullen).

Mijn pleidooi om te stoppen met moeten.

Perfect voor wat nu mijn thuiskantoor is en hopelijk op een dag weer mijn chillplek.

Met deze playlist haal je de natuur naar binnen (maar is ook fijn voor buiten!)

Reistip: extra sokken meenemen en dit is waarom.

Hoog aangeschreven staat deze Deense serie (en vanaf vanavond te volgen op NPO2).

nature medicine opnieuw beginnen

Vul je weekend met vrolijke en fijne momenten! Veel plezier.

Ps. De Weekend favorieten zijn er weer op 29 mei!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.