Weekend favorieten

Weekend favorieten: zoemen, sushi & cactussen

zoemen bijen voorjaarsbloemen

Na een heerlijke week uitgewaaid te hebben aan de Zeeuwse kust ben ik weer terug op Groningse bodem. Wat was het fijn om weer eens in een heel andere omgeving te zijn. Om alle zintuigen te laten prikkelen: andere geuren, kleuren, geluiden, de warmte van de zon op mijn huid te voelen en het proeven van de zilte én van het zoete van de Zeeuwse bolussen.

Elke dag was vol zon en met die heerlijke arctische frisheid, zoals ik dat noem. Een week waarin de dagen veel langer leken te duren. Het was heerlijk om alles in een rustig tempo te doen; om lui te zijn of juist heel actief. En elke avond naar het strand om de zonsondergang mee te maken. En ook een week waarin ik 3 inspirerende boeken op het gebied van minimalisme en mindful leven heb uitgelezen.

Een week ook waarin ik veel inspiratie kreeg voor mijn blog zodat ik weer zin heb om te schrijven. Maar dat komt volgende week. Dit weekend blijf ik in het relaxte ritme van afgelopen week om te genieten van huis en tuin.

En nu door naar de weekend favorieten

Dit boek over leven in de buitenlucht lijkt me een feestje om te lezen.

Welke bijen zoemen er in jouw achtertuin? Dit weekend is de Nationale Bijentelling.

Super leuk vind ik het dat mijn goede vriend Rudie met een heel mooi artikel in dit woonmagazine staat.

Voor cactusliefhebbers.

Skin minimalism (herkenbaar!)

Sushi vind ik een traktatie: zeker de asian street food en sushi van dit kleine maar fijne adresje.

Het meest gelezen artikel op mijn blog is deze.

Peaceful plains, een vredig luistermoment van nog geen 2 minuten.

Toen we afgelopen week dwaalden door Middelburg zagen we in een straatje bij verschillende huizen spreuken of gedichten op de ramen geschreven. Zoals deze en je ziet mij in de weerspiegeling!

zoemen, spreuk, tuin

Ik hoop dat je deze weekend favorieten weer leuk vond. Ik wens je een zonnig, gezellig, gezond en liefdevol weekend!

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.