Weekend favorieten

Weekend favorieten: liefde, vegan choco & KUKURU

weekend favorieten liefde

It is not talking of love
but living in love
that is everything

Deze quote over liefde vond ik op mijn theezakje toen ik gisteravond nog eens een lekkere kop thee zetten. Mooi zo naar Valentijnsdag toe dat ik eerlijk gezegd toch wel een gek fenomeen vind. Eén dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Maar één dag?! s het niet mooier en liefde- en waardevoller om elke dag je geliefde te laten weten dat je van hem of haar houdt? Gewoon patsboem, recht vanuit je hart, meer is er niet voor nodig.

Alles is liefde en het is overal, daar geloof ik in. Liefde in de puurste vorm bedoel ik en die kun je voelen voor zoveel. Voor je partner, je ouders, familie, vrienden, collega’s en zelfs ook voor mensen die je niet of amper kent. En denk eens aan de liefde voor je huisdier(en), kunst, muziek, boeken, sport, plekken en de natuur. Oh ja en vergeet ook de liefde voor jezelf niet!

Van jezelf houden, zelfliefde. Nu ik er zo over nadenk heb ik hierover in de afgelopen week best veel gelezen en gehoord. Door de boeken die ik las en podcasts die ik luisterde. Voor mij betekent dat goed voor mezelf zorgen met alles wat daarbij hoort: mild zijn, grenzen stellen, gezond eten en zo meer. Deze vorm voor liefde is misschien wel één de moeilijkste maar valt te leren. En het is zo de moeite waard!

Liefde, hoe langer ik er over schrijf, nadenk en het woord laat klinken, hoe meer ik het om me heen begin te voelen. Een happy, tevreden en warm gevoel. Heerlijk om zo het weekend te beginnen.

En nu door naar de weekend favorieten

26 tips om van jezelf te houden.

Een online nieuwkomer en interessant om te volgen, is dit platform voor een duurzamer leven.

Feelgood in boeken én op de buis.

Ik lees op dit moment KUKURU en ik luister er ook naar (later vertel ik je meer daarover).

De ultieme lijst voor lieve liedjes.

Liefde is af en toe jezelf trakteren: gisteren kocht ik deze heerlijke geurkaars voor mezelf.

Fijn voor elke dag: minder dan 10 minuten yoga-sessies.

Lekkere vegan bonbons (met liefde handgemaakt door de dochters van vriendin S.)

liefde quote love simply is

Ik wens je een gelukkig, liefdevol en gezond weekend!

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.