Weekend favorieten

Weekend favorieten: een flinke dosis positiviteit

positiviteit tulpen bloemen

Positiviteit. Veel mensen zullen het gevoel hebben dat het daar (steeds meer) aan ontbreekt. Als je je alleen maar voedt met nieuws dan kan ik me voorstellen dat dát je naar beneden haalt. Zelf vind ik dat er genoeg positiviteit te vinden. Neem nu deze week.

De avondklok die vanaf vandaag geldt, gaat pas om 21.00 uur in! Dus hoef ik geen streep door een flinke avondwandeling te zetten. En ook niet door het doordeweeks bezoekje aan mijn moeder. Kunnen we ’s avonds nog een prima uurtje of anderhalf samen door brengen. Genoeg voor een kopje thee, bijpraten of een spelletje doen.

Of neem woensdag. Positiviteit en hoop verspreidde zich over heel Verenigde Staten en daarbuiten toen Joe Biden en Kamala Harris werden ingezworen. Een eerste vrouwelijk vice-president en ook Indiaas-Amerikaanse komaf. Positiever kan haast niet!

Dichterbij huis dan. Halverwege deze week heb ik weer eens bij kunnen kletsen met vriendin W. Al wandelend en later met een kop koffie bij haar thuis (alles op 1,5 meter natuurlijk). En gisteren sloot ik een leuke thuiswerkweek af. Een week waarin ik weer een aantal nieuwe collega’s heb ontmoet, leuke gesprekken over uiteenlopende onderwerpen waardoor ik elke dag iets nieuws heb geleerd.

En door naar de weekend favorieten

Positiviteit ligt tegenwoordig letterlijk voor het oprapen.

5 redenen om te gaan mediteren.

Stressvrij nieuws op het web vind je hier.

Jammie!

Al op de hoogte van mijn nieuwste uitdaging? Komende donderdag een eerste verslag!

De vijfvingeroefening is een eenvoudige ontspanningsoefening die ook voor een goed gevoel zorgt.

Dit boek heb ik net uit maar ga het nog een keer lezen.

positiviteit quote jannekeswereld.nl

Ik hoop dat deze Weekend favorieten je een positief gevoel hebben gegeven. Ken je iemand die wel een dosis positiviteit kan gebruiken, deel de link gerust met deze persoon. Ik wens je een mooi en gezond weekend. XO, Janneke

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.