Weekend favorieten

Weekend favorieten: wit, lockdown & flessentuin

winter wit sneeuw

Winter is onderweg. Dat is tenminste wat ze hebben voorspeld. Toen ik vanmorgen opstond, was er nog geen spoor van wit te zien. Ik kijk er reikhalzend naar uit. Je voetstappen in de sneeuw te zien en foto’s maken van een magisch winters landschap. Dat wordt echt wel tijd want de foto bij dit blog is al weer van 4 jaar geleden! Zo’n wit winterlandschap geeft me ook een sereen gevoel. Alles verstild en het wit zorgt voor extra rust.

Of het nu wit wordt of niet, lekker koud is het in ieder geval. Wie van kou houdt, is dit weekend zeker buiten te vinden. Houd je er niet van, dan is binnen zijn ook geen verkeerde keuze. Maar tijdens de (verlengde) lockdown zijn we doorgaans veel meer binnen dan goed voor ons is. Dus ga er lekker op uit en beweeg, dat houd je gezond! En na de kou kun je zoveel binnen cocoonen als je wilt. Zo stel ik mijn weekend trouwens een beetje voor.

Heb je op dit moment niet veel inspiratie over hoe je je weekenden kunt besteden, dan heb ik nog wel een aantal tips!

En nu door naar de weekend favorieten

Inspiratie voor een minimalistisch interieur (met veel wit).

8 tips om je digitale foto’s te ordenen (tijdens lockdown).

Zin in Netflixen dit weekend? Kijk dan deze serie (goede recensies en ik heb deze vorig weekend gebingewatched!).

Over de Nederlandse kunst van het NIKSEN.

Ik was sceptisch maar het is toch echt lekker fris en 100% natuurlijk (en ik drink nu dagelijks meer water).

Vrolijk iemand die je lief is op met een kaartje, deze zijn mooi om nu te sturen (dit schreef ik eerder over post).

(Online) weekendproject: maak je eigen flessentuin (bestel nu en doe het volgend weekend).

wit winter snowflake quote unknown

Ik wens je een wit weekend vol leuke dingen en zorg voor jezelf! XO, Janneke

Ps. Als je dit wilt delen, voel je vrij om deze post door te sturen.

Comments (1)

  • Heerlijk! Laat de sneeuw maar komen. Ik kijk er naar uit!

    Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.