Weekend favorieten

Weekend favorieten: 2021, fris en opgeruimd van start

weekend favorieten fris en opgeruimd 2021

2021 is er! En leuk dat jij nu ook weer hier bent, fijn!

Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen? Hopelijk ben je op een prettige manier 2021 binnen gestapt. Ik begon de mijne fris en opgeruimd. Op de laatste dag van het oude jaar hebben we de kerstversiering opgeruimd. Vanmorgen heb ik alle kerstkaarten nog eens gelezen om er daarna afscheid van te nemen. En zelfs mijn winter capsule wardrobe voor de komende 3 maanden is zo goed als klaar! Het was mijn manier om het oude jaar achter me te laten.

Helaas hebben we de coronapandemie niet in 2020 kunnen achterlaten. We zitten nog even met elkaar in lockdown. Houd je vooral vast aan dat samen. Zoals Simply Red eens zong: “We are in this together!” Je bent niet alleen, en samen komen we er ook uit, waarschijnlijk sterker dan we ons beseffen.

Terug naar het hier en nu. In de laatste week van 2020 heb ik een hele lijst met onderwerpen opgeschreven waarover ik wil schrijven. Je kunt dan ook in 2021 op me rekenen als het gaat om weekend favorieten en veel andere artikelen. Het maken van die lijst, ruimde mijn hoofd ook lekker op. En dat gun ik jou ook! Het jaar starten met een fris en opgeruimd gevoel. Dus waar wacht je nog op!?

En nu de weekend favorieten

101 dingen waar je gemakkelijk minder van kunt hebben of zonder kunt.

Wil je meer betekenisvol leven in 2021, dit zijn 8 manieren om er mee aan de slag te gaan.

Inspiratie voor gezonde ontbijtjes vind je hier.

De nieuwste documentaire van The Minimalist is vanaf nu te zien op Netflix (ik kijk dit weekend).

Lijstjes maken; drie redenen waarom dit zo fijn is.

Zijn de weekend favorieten nieuw voor je: bekijk dan ook deze of deze.

Boekentips voor een frisse start van 2021.

Dit weekend is perfect om je (winter)capsule wardrobe te maken (ik deel de mijne maandag met je).

Dit wens ik jou in 2021

2021 nieuwjaarswens

De kop is eraf! Dit was de eerste editie weekend favorieten van 2021. Ik hoop dat ik je inspiratie heb mogen geven om het jaar fris en opgeruimd te beginnen. Prettig weekend! XO, Janneke

Ps. Vind je het leuk om mijn blog te volgen? Door je te abonneren via de e-mail mis je geen enkele post meer! Onderaan deze pagina vind je de inschrijfmogelijkheid.

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.