Weekend favorieten

Weekend favorieten: lichtjes & kerst-Netflixtip

lichtjes kerst warmte

Het was een week zoals elke andere maar er toch viel me iets op. Lichtjes. Heel veel lichtjes. Vroege kerstlichtjes.

Ineens zag ik ze overal. Verlichte bomen, struiken, lampjes rondom ramen, bij voordeuren en zelfs al verlichte sterren. Over sterren gesproken. Toen ik gisteren er nog op uitging voor een avondwandeling, werd ik verrast door een bijzonder lichtverschijnsel. Het duurde even voordat ik door had wat ik zag. Het was een vallende ster, en nog nooit eerder zag ik het zo mooi. Ik was er zo van onder de indruk dat ik vergeten ben een wens te doen!

Tijdens mijn wandeling dacht ik na over deze lichtjes. Ik kan me niet herinneren dat vorig jaar rond deze tijd er ook al zo veel te zien waren. Zo vroeg al, al voor Sinterklaas aan. Maar ergens is het ook niet vreemd. Ik denk dat het iets is wat we nu nodig hebben. Want licht maakt licht.

Naast die lichtjes, zag ik al een kerstboom in iemands huis . Ik las al eerder dat er een run is op kerstomen. Kerst is een feest van licht en hoop. Niet zo gek dat mensen daar nu meer mee bezig zijn. Ik beken je eerlijk dat ik ook eerder dan normaal al heerlijk aan het kerst-Netflixen ben.

En is het niet zo dat iedereen uitkijkt naar het moment dat dit jaar voorbij is? Dat het licht echt gaat gloren aan het einde van deze lange coronatunnel? Met de hoop dat 2021 weer mag zijn zoals elk ander jaar als daarvoor.

En nu de weekend favorieten

Omdat jij of iemand uit je omgeving het verdient: 31 dagen cadeautjes (ik trakteer me er zelf op!)

Zorgen voor je innerlijke licht.

Op deze manier zoeken op internet geeft mij een beter gevoel.

Een artikel over waarom het opbergen en opslaan van je spullen geen goede oplossing is.

Hier is mijn eerste kerst-Netflixtip.

Moodboosters die ervoor zorgen dat ik me lichter en beter voel.

Het is nog niet te laat om dit tuinklusje te doen.

lichtjes in de kleine dingen zien

Ik hoop dat je deze editie van Weekend favorieten je plezier en inspiratie heeft gegeven.
Deel ze gerust met iemand anders. Prettig weekend, XO Janneke

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.