Weekend favorieten

Weekend favorieten: Sinterklaas, RomComs en crumble

Sinterklaas weekend favorieten weekend

Voel jij het al dat de mooiste tijd van het jaar weer in aantocht is? Ik wel. Afgelopen woensdag was het lichtjesfeest Sint-Maarten en vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Deze twee momenten markeren voor mij de start van het einde naar het jaar.

Maar die mooiste tijd van het jaar verloopt net wel weer even anders dan dat we begin dit jaar dachten. We moeten er nu allemaal net even wat meer moeite voor doen om er het beste van te maken. En dan bedoel ik het niet in de vorm van cadeaus maar creatieve manieren van samen zijn. Virtuele pakjesavonden in plaats van met alle familie of een groep vrienden thuis.

Gek genoeg zal Pakjesavond niet anders dan anders zijn voor ons. We vieren het namelijk altijd al klein: wij en mijn moeder. Een aantal jaren geleden hebben onze Sinterklaastraditie vernieuwd. Geen gedichten en surprises meer. Pakjesavond 2.0 draait nu om een paar cadeautjes maar vooral om gezellig samen zijn met lekker eten en spelletje doen.

Samen zijn en me verbonden voelen met de mensen die ik graag zie. Dat is voor mij het belangrijkste. Juist die momenten zijn het meest waardevol en om dankbaar voor te zijn.

En nu de weekend favorieten

Ieder kind heeft recht op de Sint, daarom steun ik dit goede doel.

Tips voor schoencadeaus waar kinderen echt iets aan hebben.

Cadeautip voor digitale lezers: een abonnement op boeken of tijdschriften.

10 tips om coronaproof Sinterklaas (en Kerst) te vieren.

Ik ben helemaal into de RomCom’s via deze podcast.

Speculaascrumble: vorig weekend al op het menu, en nu weer!

Dat perfectie een illusie is, bewijst @celestebarber op Instagram (ik volg haar sinds deze week).

Dat waren ze al weer! Ik hoop dat je deze nieuwe dosis weekend favorieten leuk vond. Gezellig weekend gewenst en vergeet je schoen niet te zetten! XO, Janneke

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.