Weekend favorieten

Weekend favorieten: post, films en opruimen

Er is iemand jarig vandaag. En dat is Katja, mijn penvriendin uit België met wie ik al sinds 1993 brieven schrijf. Even snel rekenen, dat is dus al 27 jaar! Een vriendschap die begonnen is op papier en ik denk dat zo’n jaar of 7 geleden onze eerste ontmoeting was toen Katja en haar man Filip voor een gelegenheid van zijn werk in de omgeving van Groningen waren.

Het klikt net zo goed in het echt als op papier, ook tussen onze mannen. Intussen hebben we elkaar al meerdere keren ontmoet, hier in Nederland of bij hun in België. Met hun oude 2CV hebben we zelfs twee geweldig leuke oriënteringsritten gedaan. Vorig jaar was de laatste keer.

Ondanks de digitalisering blijven Katja en ik trouw in het schrijven van brieven en kaartjes. We houden van leuke post in onze brievenbus. Geen mail, wel zo nu en dan een app. Om elkaar foto’s te sturen van onze tuinen of vakantie en zeker om nu om te horen hoe het gaat. Vandaag heeft ze geen kaart van ons maar een echt cadeautje per post!

Nog altijd ben ik erg trouw als het gaat om kaartjes sturen voor verjaardagen, trouwdagen, beterschap of gewoon voor de leuk. Ik denk (en dan ga ik van mezelf uit) dat iedereen blij wordt van echte post.

Zeker in een jaar als deze waarin iedereen wel wat hartverwarmende lieve berichtjes kan gebruiken.

En hier zijn de weekend favorieten

Wil je meer leuks vanuit alle hoeken van de aarde in je brievenbus, probeer dan dit!

Vandaag is het ook Nationale Boerenkooldag

Ik ben weg van deze wenskaarten gemaakt van oogstafval in plaats van papier.

8 Italiaanse films

Ga je dit weekend opruimen? Pak deze 10 dingen niet als eerste aan.

Ik ben mijn roadtrip voor straks al aan het uittekenen!

Leer tekenen als David Schnell (ik ga het proberen!)

Niet alleen vond ik via Pinterest deze happy quote maar ook het blog DIY Darlin‘ van Julie Jackson (extra tip!).

post happy vibes weekend favorieten

Toeval of niet (ik geloof er niet zo in). Bij het schrijven van de laatste zinnen voor dit blog kwam de postbode langs.
En wat denk je!? Ik vond een lief kaartje van een collega bij de post. Voor wie klim jij in de pen dit weekend?
Pas goed op jezelf en prettig weekend. XO, Janneke

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.