Weekend favorieten

Weekend favorieten: zee, handgel en 80’s

weekend favorieten strand

Ik was de afgelopen week vrij. Het weer was perfect om in huis wat klusjes te doen. Om op te ruimen, een aantal boeken (uit) te lezen, te luieren en om te schrijven. Maar op de beste dag van de week was ik aan zee!

Voor mijn gevoel was ik al in geen eeuwigheid op het Noordzee-strand geweest. Wat fijn om daar weer eens te zijn! En het was een perfecte dag voor een strandwandeling. Om de frisse zeelucht in te ademen, de zon op mijn gezicht te voelen en de wind door mijn haar.

Toen ik daar liep, bedacht ik me dat ik mijn Schiermonnikoog-dagen mis. Een dag naar Schiermonnikoog is één van mijn favoriete tijd-voor-mezelf momenten. Een dag die altijd in een vast ritme verloopt en waar ik ongelooflijk veel energie van krijg en waarin ik letterlijk op adem komen. Ik weet niet zo goed waarom ik al tijden niet zo’n dag heb gepland. Het heeft niet veel zin om me dat af te vragen. Beter is het om gewoon met mezelf af te spreken wanneer we gaan!

En nu door naar de weekend favorieten

5 slimme tips om tijd voor jezelf te nemen.

Dit is waarom een dagje aan zee goed voor je is.

Lees dit om te weten hoe je het beste uit je handgel haalt.

Als het kon, zou ik dit weekend hier willen koffie drinken of een aperitief nemen.

Maar omdat bovenstaande niet lukt, weet ik dat iets maken uit dit nieuwe kookboek een goed alternatief is.

Deze app vind ik echt heel handig voor het verkopen van kleding die je niet meer draagt.

Voor als je net als ik in de jaren ’80 bent opgegroeid, is deze tribute een feest van herkenning.

weekend favorieten weekend zee
bron: Pinterest via @epan11

Dat waren de favorieten voor dit weekend. Ik hoop dat je ze leuk vond. Deel ze gerust met iemand anders via deze link. Een leuk weekend gewenst en zorg goed voor jezelf! XO, Janneke