Weekend favorieten

Weekend favorieten: ochtenden, BOSH en wipen

ochtenden leegkerk

Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for them springing fresh from the world

Cat Stevens – Morning has broken

Ochtenden. Begonnen jouw ochtenden net zo mooi als de mijne deze week? Ik vond ze eigenlijk wel de beste momenten in de afgelopen week. Ze hadden iets magisch.

Ik houd van de ochtendwandelingen die ik maak voor het ontbijt. Het is één van de voordelen van thuiswerken. Iedere ochtend wandel ik mijn ‘rondje Leegkerk’. Mijn straat uitlopend, ben ik zo in Leegkerk. Een buurtje dat gekenmerkt wordt door een kerk en de verschillende boerderijen. Een landelijk stukje in de stad. Het is een geliefd wandel- en hardlooprondje van mij en vele anderen.

Elke ochtend is anders in licht en ervaring. Deze week waren de ochtenden extra stil en de mist zorgde voor sereniteit. Het zijn momenten waar ik intens van kan genieten. En onderweg neem ik de tijd om alles in mij op te nemen. Koeien die vanuit hun stal de wei in lopen. Verderop loeien kalveren het hardst om hun ontbijt. Hazen, reigers, ooievaars, buizerds. In de verte zie ik reeën en soms op nog geen honderd meter afstand. Veel geluksmomenten in drie kwartier. Voor mij kan een dag niet beter beginnen.

En nu door naar de weekend favorieten

Start de ochtend met een kop thee en warme tunes!

4 manieren om een halve avocado te bewaren.

Tijd besparen in de ochtend: hier zijn 7 tips.

Elke dag wipen met deze rollen heeft serious impact. (Ik doe het al!)

Het is tijden geleden dat ik hier was, maar ik kan nog steeds de stad proeven en ruiken.

By far is dit mijn favoriete tv-programma!

Vegan eten vind ik aanlokkelijk maar ik ben nog niet zo ver. Maar als ik de jongens van BOSH.tv zie koken, dan vraag ik me af waar ik nog op wacht…

De afsluitende quote voor deze weekend favorieten vond ik op blissquote.com, uit maar liefst 150 inspirerende good morning quotes! Niet dat ik die allemaal gelezen heb. Waarom deze? Omdat je geen geld of spullen nodig hebt, om een goede morgen te hebben. Maak een lekker gezond ontbijt, ga naar buiten, adem uit, adem in en geniet!

ochtenden morning quote

Ik wens je een weekend vol mooie belevenissen. En blijf veilig én gezond! XO, Janneke

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.