Weekend favorieten

Weekend favorieten: licht, woonadvies en geldtip

September weekend favorieten

Ik houd van september. Vaak zijn de dagen nog aangenaam van temperatuur en ik voel de verandering in de lucht hangen. Zo ruikt de lucht al wat meer kruidig. Het is nog niet die echte herfstgeur maar je weet dat het eraan komt. En dan de lichtschakering, het licht wordt weer zachter en de dagen zijn al aan het korten.

Het is ook de maand waarin we allemaal ons dagelijkse ritme hervinden na de zomer. Soms weer in een versnellinkje hoger dan je lief is. Oh ja er is ook dat mooie liedje van Earth, Wind & Fire over… En het is ook nog eens mijn geboortemaand.

September herinnert ons aan verandering en hoe mooi en waardevol dat kan zijn.

En nu door naar de weekend favorieten

Weekendproject!

Tot en met 27 september kun je nog deze mooie tentoonstelling bezoeken. (en vergeet daarna niet door de mooie appelgaard te wandelen!)

Lees dit als je je licht wilt voelen.

Jouw huis is zijn werk.

Met dit handige overzicht heb ik (nog) meer grip op mijn geldzaken gekregen.

Jammie!

Als ik aan de herfst denk, denk ik aan al deze dingen.

september quote seizoenswisseling weekend favorieten

Het kan niet anders of dit heeft zo moeten zijn. Dat ik deze mooie quote tegenkwam na het schrijven over september en het gevoel van verandering. Geef je er aan over en leef met de wind mee.

Dat waren ze al weer. De eerste weekend favorieten van september. Ik hoop dat je het gezellig vond ze te lezen.
Ik wens je een heerlijk weekend. XO, Janneke