Weekend favorieten

Weekend favorieten: hitte, dark tourism en 1958

extremen hitte weekend favorieten

Ik weet niet echt wat te schrijven. Er is van alles gebeurd in de afgelopen week. En in die zin was het een weekje met extremen. Of dat klinkt misschien wat dramatisch? Laten we dan zeggen dat het een week met uitersten was.

Allereerst de hitte. De foto voor bij deze post heb ik opgediept uit mijn foto-archief. Het is er een uit 2008, genomen op een echt hete plek!

Ik vier gelukkig nog dus steeds vakantie maar toch waren er dingen deze week die me uit het ritme haalden. Zo was er een ziekenhuisbezoek met aan het eind van deze week een bericht met goede uitslagen. En er waren werkzaken. Met een aanstaande (gemeentelijke) fusie had ik dit voorjaar mijn voorkeur uitgesproken voor een andere functie. Helaas ben ik daar niet voor in aanmerking gekomen maar behoud ik gelukkig mijn eigen baan. En dat is ondanks een stukje teleurstelling toch fijn.

Met al die berichten is er nu gelukkig duidelijkheid en zorgt het voor de nodige rust. Een last is weer van de schouders. Maar nu wil ik jou niet langer lastig vallen met mijn perikelen. Toch bedankt voor het aanhoren! Het neerschrijven van gedachten helpt mijn hoofd leeg te maken en kan ik weer overschakelen naar leukere dingen en daar is dit weekend perfect voor. Ga je mee?

En nu door naar de weekend favorieten

Volgens haar zit de leukste baan tussen je oren. Uit ervaring weet ik hoe zij (en zij is Jantine) je kan helpen bij je ontwikkelvraag, hoe groot of klein.

De nieuwe Italiaanse film Gli anni più belli draait sinds afgelopen week in de bioscoop. De muziek bij deze film is heerlijk om naar te luisteren.

Dark tourism, reizen vol extremen. Via deze interessante documentaire wil ik hier meer over te weten komen.

Ik lees dit boek nu en daarna deze.

Deze vrouw leeft elke dag alsof het 1958 is.

Dit weekend ga ik een echt boek bestellen, en dat is deze.

Ik houd van hardlopen (maar niet in de hitte) maar ultra running is echt van een ander kaliber. Na het zien van The Source weet ik, dat wat ik doe peanuts is.

Het was een hele toer om dit liedje mee te zingen, maar het is me toen gelukt en ik kan het nog steeds.

Deze mooie quote kwam ik vast niet zonder toeval tegen:

Geniet van alles van wat op je pad komt dit weekend. En blijf gezond! XO, Janneke

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.