Weekend favorieten

Weekend favorieten: 0%, kano varen en een klusje

weekend favorieten klusje 0% zoek je boek

Nog een paar dagen werken en dan begint ook voor mij eindelijk de vakantie. Op het werk zijn er de laatste dingen om af te ronden, maar ook in huis wachten eigenlijk nog een paar klusjes. Klusjes waarvan het fijn zou zijn, als ze eind volgende week niet meer in mijn hoofd zitten.

Herkenbaar? Zullen we gelijk maar beginnen? Ieder met onze eigen klusjes dan kunnen we daarna onze favoriete dingen doen dit weekend!

En nu door naar de weekend favorieten

Iedereen kan met deze afspeellijst een vakantiegevoel in de tuin krijgen!

Hier zijn 12 heerlijke en alcoholvrije cocktails om dit weekend thuis te maken en om lekker in de zon van te sippen.

Nooit geweten dat je in Groningen 850 km kunt peddelen en dat het daardoor een geliefde bestemming is voor kanovaarders.

Ontdek hoe een dag in het leven van een minimalist eruit ziet.

Daar waar je het niet verwacht, liggen de leukste boeken op je te wachten.

Heb jij mijn laatste betekenis al gelezen?

En tot slot een klusje maar wel een leuke! Macramé, nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Het knopen vind ik heel mindful. En voor een plantenhanger heb ik altijd wel een plek. Probeer het ook eens.

weekend favorieten: klusje, 0% en zoek je boek

Summer loading…zo voelt dat echt voor mij. Los van een klusje hier of daar. Bijna vakantie, voor mijn gevoel sta ik er al met één been in en dat voelt heerlijk!

Ik hoop dat je deze editie van de Weekend favorieten een gezellige vond. Fijn en gezond weekend!
xo, Janneke