Weekend favorieten

Weekend favorieten: ontspannen, buiten zijn en een hondje

weekend favorieten ontspannen water zen positiviteit

Na een volle week ben ik wel toe aan een ontspannen weekend. Ik merk dat het nodig is om mijn batterij op te laden. En door alleen maar die dingen te doen die daarvoor nodig zijn.

Eigenlijk merkte ik al een aantal weken dat ik mezelf in de weg zit. Te veel willen (niet moeten, dat werkwoord gebruik ik niet meer) van mezelf. Het moeilijk los kunnen laten van dingen of situaties. Te veel ad hoc zaken op het werk…..en nog een paar weken te gaan tot aan de vakantie.

Mijn lichaam had het me al verteld maar ik had tot begin van de week niet heel goed geluisterd. Door stil te staan, te luisteren en met een helpende hand wist ik, wat ik eigenlijk al wist. Me-time is nodig, en wel nu! Dus dit weekend wordt er één van ‘ontspannen en opladen’. Herkenbaar? Waarom doe je dan niet mee!

En nu door naar de weekend favorieten

Er gaat niets boven buiten zijn. Voor mij is dat de ultieme manier om te ontspannen en op te laden. En dat mag ook luieren in de hangmat in je tuin zijn.

Ik start de dag graag met een gezond ontbijt.

Bij het luisteren van dit prachtige piano- en cellostuk daalt er direct rust in.

Een kwartiertje of langer op deze manier liggen werkt echt heel ontspannen. Probeer het maar.

Hier zijn 47 manieren om je liefdevoller te voelen (kies er een paar uit om mee aan de slag te gaan)

Op Insta bezorgt @beethenorfolkterrier mij altijd een flinke portie vrolijkheid.

Elke maand de beste ebooks & audiobooks vind je hier.

Omdat we allemaal positiviteit nodig hebben, en quotes als deze ons helpen ons hieraan te herinneren.

ontspannen positiviteit compassie weekend favorieten

Ik hoop dat je deze Weekend favorieten leuk vond. Heb een ontspannen en liefdevol weekend.
xo, Janneke