Reizen

Simple: conceptstore in Valencia

simple valencia shopping jannekeswereld.nl

In één van de kleine straatjes in het oude centrum van Valencia vind je Simple. Een conceptstore vol mooi hebbedingen, het meeste handgemaakt en gegarandeerd geproduceerd in Spanje (hecho en España).

simple valencia conceptstore vintage wonen

Een paar weken geleden waren Bas en ik in Valencia (in de regen want in Nederland was de zon!) en had ik over Simple gelezen in de Time to momo Valencia. Ik kan je dit reisgidsje overigens erg aanraden als je naar Valencia gaat. Omdat locals hebben meegewerkt aan de samenstelling vind je hierin leuke (wandel)routes met onderweg echt leuke én goede tips voor musea, galeries, restaurants, cafeetjes en winkels. En raakten we verzeild bij Simple.

Als je eenmaal over de drempel stapt, weet je niet waar je moet kijken. De winkel staat propvol met het één nog leuker dan het andere!

Van mooie grof geweven kleden en rieten manden, tot notitieboekjes, kaarsen, horloges, poncho’s, tassen, zeep, keukenaccessoires, lokale producten, kinderspeelgoed en zelfs een racefiets. Bij Simple Valencia vind je de leukste dingen!

simple valencia shopping vintage wonen

Ben je in Valencia en houd je van dit type winkel of zoek je een bijzonder souvenir of cadeau, ga dan zeker hier langs. Het is echt de moeite waard. Zorg daarom dat je plek in je koffer hebt want je vindt hier zeker iets van je gading!

Zoek je een leuke conceptstore op dichter bij huis? Ga dan eens naar Bij Lokaal ook hier kun je heerlijk rondneuzen en ga je net als bij Simple niet met lege handen naar huis!

Simple | Calle Cajeros 2 | Valencia | open ma-za 10.00-14.00 / 17.30-21.00 uur

Comments (2)

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.