Reizen

Caféhaus Brückenbäck: ontbijt-hotspot in Würzburg

wurzburg skyline caféhaus brückenbäck

Ontbijten in Duitsland is een feestje. Dat vind ik in ieder geval! Daarvoor ben je bij Caféhaus Brückenbäck in Würzburg aan het juiste adres. Vorig jaar vierden wij vakantie in Oostenrijk. Onderweg naar onze bestemming, maakten we een ‘stop-over’ in Duitsland en verbleven we een heerlijk weekend in Würzbürg. Het bijboeken van een ontbijt in het hotel, lieten we achterwege omdat er in Würzburg tal van adresjes zijn voor een goed ontbijt. Vooraf hadden we gezocht naar leuke uitstapjes, restaurants in Würzburg; voor ontbijt moesten we bij Brückenbäck zijn.

Caféhaus Brückenbäck: midden in de stad

Caféhaus Brückenbäck ligt precies aan het eind of aan het begin (afhankelijk van welke kant je komt) van de Alte Mainbrücke aan de Zeller Strasse. Van 08.00 uur tot middernacht kun je hier terecht voor ‘ontbijt’!

Binnen vind je de beste tafeltjes aan het raam met uitzicht op de oude stad en de Main. Reserveren is wel gewenst of kom op tijd en zorg dat je ontbeten hebt voordat de gereserveerde gasten arriveren.

Er is ontbijt voor iedereen: voor de grote en kleine eter, voor een romantisch ontbijt voor twee, een snel ontbijt, gezonde start….De ontbijtkaart geeft oneindig veel keuze met ook een groot assortiment aan koffie en thee.

Mijn ontbijttips

Wij ontbeten twee keer in Caféhaus Brückenbäck, dus twee tips!

  1. Naast de kaart is er wekelijks een wisselende ontbijt-special, rekening houdend met de seizoenen. Voor € 10,90 kregen wij al het lekkers op de kaart zoals je op de foto hieronder ziet.
  2. De andere ochtend dat we hier ontbeten koos ik voor Vital-das Sportliche bestaande uit yoghurt met knapperige muesli, chiazaden en noten, verse fruitsalade en een volkorenbroodje met roomkaas, tomaat en komkommer.
cafehaus bruckenback wurzburg
Ontbijtmenukaart Caféhaus Brückenbäck

Maar ik garandeer je: wat je ook van de kaart kiest, genieten van je ontbijt doe je zeker! Geniet ook van de lekkere koffies, thees en verse sapjes die ze hier serveren. Een laatste pluspunt: de bediening is heel hartelijk en gastvrij!

Waar moet je zijn?

Write a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.