Boeken Reizen

Het langste Natuurpad van Nederland

Natuurpad van Nederland Roots LAW

Wandelliefhebbers opgelet! Nederland is met het Natuurpad een LAW rijker. Dit nieuwe langeafstandspad telt 459 kilometer over onverharde paden en trage wegen. Dwars door Nederland. Van Delfzijl naar Goirle. 

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas

Voor iedereen die graag wandelt en naar dieren en planten kijkt, heeft Roots het langste Natuurpad van Nederland gemaakt. Een wandelroute die zoveel mogelijk over stille zandpaden en landweggetjes voert, door de mooiste natuur van Nederland. En langs dit gloednieuwe Natuurpad zijn 136 natuur-hotspots gekozen. Deze hotspots zijn plekken waar bijzondere dieren of planten leven of waar een interessant landschap kan worden ervaren.

Natuurpad van Nederland Roots LAW

Wij hebben deze nieuwste wandelgids al in huis. Het ziet er aantrekkelijk uit. Het boek heeft goede kaarten en ook zijn alle routes digitaal te downloaden voor GPS en mobiele telefoons. Het Natuurpad is opgedeeld in 32 trajecten; elk goed om in een dag af te leggen. Van de rand van de provincie Groningen wandel je via Drenthe, Overijssel en Gelderland naar de grens van Noord-Brabant met België.

Laten we nu zelf deze zomer een start gemaakt hebben met het Friese Woudenpad….maar daarna nodigt dit nieuwe pad erg uit tot wandelen! Ook als is het eerst voor een losse etappe!

Boekinfo

Het langste Natuurpad van Nederland | 2016 | Roots | ISBN 9789059567009 | € 12,50

Comments (2)

  • Leuke blog! Wij gaan binnenkort met dit pad beginnen en de voorpret is alleen al leuk! Daar heeft jou stukje aan bijgedragen!

    Beantwoorden
    • Wat leuk om te horen Caroline! Heel veel wandelplezier. Het lijkt mij ook een prachtig pad alleen laat onze start nog op zich wachten (behalve misschien hier en daar eens een losse etappe). Eind vorig jaar hebben wij een beginnetje gemaakt met het Friesewoudenpad en gaan wij deze maand verder met de route.

      Beantwoorden

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.